Maatwerk zonnezeilen

Model 1 Hypar (Triangle)

Model 2 Square

Model 3 Freeform

Model 4 Wing

Model 5 Furling Wing

Wat maakt Suncatcher uniek?

Het maken van een zonnezeil lijkt misschien op het eerste oog een makkelijk project, maar het hangt eigenlijk samen met een hoop belangrijke factoren. Om de best mogelijke schaduwplek te creëren door middel van een Suncatcher, zijn er vaak verschillende ontwerpen nodig.

Tijdens het ontwerp proces sturen we u altijd een 2D-tekening toe. En wanneer dit nodig of gewenst is maken we ook een 3D-tekening. Hierdoor gaat er voor een ''op maat gemaakte Suncatcher'' vaak wat meer tijd in zitten. Wel is het zo dat hierdoor het gewenste resultaat gecreëerd zal worden.

Hoe herken ik een zonnezeil van kwaliteit?

Hier een voorbeeld van een zonnezeil zoals ze horen te zijn, strak gespannen en mooi afgewerkt.

 

Hier een aantal voorbeelden van hoe het niet moet:

Een erg goedkope afwerking en doeksoort waardoor er overal plooien ontstaan.

En deze is zonder spanning waardoor het schaduwdoek erg gaat hangen.

Uit deze voorbeelden blijkt dat het niet eenvoudig is om een zonnezeil te maken. Gelukkig zijn wij er dan om het ontwerpen en uitwerken volledig op ons te nemen.

Wij maken strak vormgegeven Zonnezeilen/schaduwdoeken om schaduw te creëren in uw tuin, op een terras of balkon etc. De Suncatchers zijn wind en regen vast of met een luchtdoorlatende UV-filter.

Suncatchers onderscheiden zich vooral door hun strakke architectonische lijnen gecombineerd met een industriële constructie, zo vormen ze één geheel met de omgeving en/of het gebouw. De Suncatchers worden geheel op maat gemaakt en eventueel voor u op locatie gemonteerd. U heeft keuze uit verschillende doeksoorten met hun specifieke toepassingen en kleuren.

Bij ons is een hoge kwaliteit standaard, wij kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Hierdoor kunnen wij de tijd nemen om in overleg met u uit te komen tot de best mogelijke Sun Shade Solution.

Wanneer u interesse heeft kunt u altijd contact opnemen, of een offerte aanvragen, we helpen u graag verder. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Vrijwel alle variaties zijn mogelijk binnen de 5 omschreven modellen. Lever een idee aan en wij werken het uit. Aan de hand van de maatvoering die door u wordt gestuurd maken wij de tekening. Wij kunnen u eventueel ondersteunen in het opmeten van de juiste maten, of nemen zelf de maten op. Ontvang nadat de maten bekend zijn een 3D-ontwerp, of wanneer het een plat doek is, een 2D-ontwerp met de maten. Wij zullen samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand hiervan zullen wij een passend ontwerp maken.

Klik op het model naar keuze en vul de gevraagde maten in zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken.

Mocht u niet zeker zijn van de doorgegeven maten zijn we telefonisch, via de mail of in de werkplaats bereikbaar.

Ook wanneer uw Zonnezeil afwijkt van de 5 gegeven modellen horen we graag van u.

Top