Model 5: Furling Wing

U heeft gekozen voor Model 5 Furling Wing

Een Furling wing wil zeggen dat deze oprolbaar is vanuit het midden met een op maat gemaakt rol-systeem. Het voordeel hiervan is dat deze bij storm, of juist wanneer u wilt genieten van het zonnetje erg gemakkelijk en snel op te rollen is. Eventueel ook verkrijgbaar met een UV-strook welke uw doek langer beschermt tegen het krachtige zonlicht.

In onderstaande offerteformulier kunt u snel en gemakkelijk uw offerte voor Model 5 aanmaken en versturen. We proberen uw aanvraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Toch liever een ander model? Dan kan je de keuze nog steeds wijzigen door uw interesse aan te passen in een ander model. Staat je model er toch niet tussen? Wij maken ook Standaard Zonnezeilen. Mocht je nog vragen hebben over een model, neem dan gerust contact met ons op.

Model 1 Hypar (Triangle)

Model 2 Square

Model 3 Freeform

Model 4 Wing

Model 5 Furling Wing

  Vul hier uw offerteaanvraag in

  Ik ben geïnteresseerd in:
  Model 5

  Vul hier uw maten in:

  `  Kies uw doeksoort

  Upload uw bestanden. Dit kan bijvoorbeeld een of meerdere foto's zijn van uw tuin of de plaats waar u uw Suncatcher misschien wilt plaatsen. Maximaal 5mb per upload. Alleen afbeeldingsbestanden (JPG/JOEG, GIF en PNG), PDF-bestanden en Word-bestanden (Doc/Docx) zijn toegestaan.

  Uw aanvraag wordt verzonden nadat u het onderstaande vakje aan heeft gevinkt, waarmee u aangeeft dat u kennis heeft genomen van ons Privacybeleid.

  Model 5 Furling Wing

  Top